Tjänster

Plåtslageri är ett yrke som kräver både tid och engagemang. Det är lika viktigt att ha koll på vad som ska göras som att använda sin erfarenhet och veta vad som inte ska göras eller hur det kan förbättras. Så jobbar vi på Plåtcentrum. Med gammal hederligt ryggradskompetens i kombination med spets.

Rätt, tätt & snyggt

 

Plåtcentrum erbjuder tjänster till både företag och privatpersoner i hela Fyrkanten och norrut samt Skellefteå. Våra plåtslagare utför alla förekommande uppgifter såväl exteriört som interiört. Vi lovar fullt fokus, god kommunikation och hög kvalitet på de jobb vi gör. Dessutom garanterar vårt höglager effektivare produktion, snabba leveranser och lägre kostnader.

Kontakta oss om du behöver hjälp med takarbeten, regnskydd och plåtinklädnad av skorsten, bandtäckning av plåttak m.m. Stort eller smått, vi finns här för dina behov och önskemål.

För privatpersoner finns möjlighet att göra ROT-avdrag för flertalet av våra tjänster.
Kontakta oss för mer information.

Plåtslageri

Plåtslageri

Plåtcentrum i Piteå är ett komplett plåtslageri som utför all sorts plåtarbeten, byggnadsplåt, bockning, valsning, taksäkerhet och fastighetsunderhåll. I vår plåtverkstad skräddarsyr vi de bästa plåtlösningarna för varje uppdrag. Vi hjälper privatkunder,...

läs mer
Taksäkerhet

Taksäkerhet

När du arbetar på höga höjder kommer säkerheten alltid först. Det finns inget utrymme för slarv eller chanstagning Med taksäkerhet innefattas snörasskydd, nockräcken, fallskydd, taksteg, takstegar, glidskydd till stegar, takbryggor m.m. Stabilitet är avgörande vid...

läs mer
Takarbeten

Takarbeten

Vi utför alla typer av takarbeten, från att lägga nytt plåttak av standardtyp till skräddarsytt plåttak med bandtäckning.

läs mer