Takarbeten

Kontakt

Vi hjälper dig med takarbeten

Med vårt branschkunnande kan vi hjälpa dig att hitta den mest optimala lösningen – ibland både billigare och smartare än ursprungsplanen.

I vår verkstad är vi god expertis och ger gärna råd. Kom in till oss så hjälper vi dig att hitta de bästa lösningarna för skorstenar, fönsterbläck m.m. Produkter som är extra viktiga när det gäller att garantera att din byggnad håller vattentätt.

Behöver du förbättra taksäkerheten med någon typ av takstege? Vi hjälper dig. Vi har även lösningar för att minska risken för snöras genom olika typer av snörasskydd.

Kontakta oss för pris och offert så kommer du ett steg närmare ditt nya säkra drömtak i Piteå.


När du behöver ett nytt tak så är plåt det vanligaste (och bästa) alternativet. Plåttak finns i många olika varianter och vi hjälper dig gärna att välja rätt plåttak för dina önskemål och behov.

Många gånger är det dock en fråga om smak och tycke. Ska det vara ett standardtak eller ett skräddarsytt bandtäckt plåttak? Vilken färg på plåten?

Plåttak

Plåttak finns i ett par olika färger och kulörer men de vanligaste är svart och rött.

Vi finns i Piteå för dina plåttaksbehov – kontakta oss för pris och offert.

Skorsten


Skorstenar finns på de flesta hus men används inte lika flitigt som för något årtionde sedan. Den minskade användningen av skorstenarna medför en snabbare söndervittring av skorstenen. Om du har otur går skorstenen sönder och det börjar trilla ned tegelstensbitar. En enkel och snygg lösning är att klä in sin skorsten i plåt – en plåtskorsten!

Behöver du rädda din skorsten med regnskydd och plåtinklädnad? Kontakta oss för pris och offert.

Andra tjänster

Plåtslageri
Plåtslageri

Plåtcentrum i Piteå är ett komplett plåtslageri som utför all sorts plåtarbeten, byggnadsplåt, bockning, valsning, taksäkerhet och fastighetsunderhåll. I vår plåtverkstad skräddarsyr vi de bästa plåtlösningarna för varje uppdrag. Vi hjälper privatkunder,...

Taksäkerhet
Taksäkerhet

När du arbetar på höga höjder kommer säkerheten alltid först. Det finns inget utrymme för slarv eller chanstagning Med taksäkerhet innefattas snörasskydd, nockräcken, fallskydd, taksteg, takstegar, glidskydd till stegar, takbryggor m.m. Stabilitet är avgörande vid...