Plåtcentrum_logo_mobil2

10 år av trygghet, material & kvalitet

Vi är Plåtcentrum

Kompetens, nyfikenhet och Piteås modernaste maskinpark! Plåtcentrum i Piteå AB bildades 2008 av Ulf Gustafsson och Jocke Hansson. I dag har Andreas Granberg tagit över som andre delägare och Uffe är nu mer verkstadsansvarig. Tillsammans är vi tre vassa plåtslagare med gedigen erfarenhet och hantverkskunnande.

Tillsammans med vår fantastiska personal erbjuder vi all tänkbar service inom plåtslageri.
Plåtcentrum är i all mening din plåtslagare i Piteå. Vi är ett tryggt och stabilt företag med gedigen maskinpark för allt du kan tänka dig inom plåt och ventilation. Dessutom garanterar vårt höglager effektivare produktion, snabba leveranser och lägre kostnader.


Plåtverkstad och kontor finns i Öjebyn, Piteå och verksamheten bedrivs i hela Fyrkanten (Piteå, Älvsbyn, Luleå och Boden) samt i Skellefteå söderut och Arvidsjaur norrut . Med stolthet och glädje kan vi i dag se våra färdiga arbeten över stora delar av verksamhetsområdet, nöjda och tacksamma över att våra kunder säger att vi utför vår arbete på bästa sätt. 

Foto: Christoffer Häggbom. Plåtslagarna på Plåtcentrum i Piteå
Foto: Christoffer Häggbom. Andreas och Jocke på Plåtcentrum i Piteå
Arbete pågår hos Plåtcentrum i Piteå

Vår verkstad

Välkommen hem till oss! Våra lokaler är bokstavligt talat vårt andra hem och det vill vi att du ska känna när du besöker Plåtcentrum. Hos oss kliver du in i ett ljust och trevligt kontor, fritt från plåtspill och damm. Här är du välkommen att slå dig ned i en bekväm fåtölj, ta en kopp kaffe och snacka plåt och ventilation i stort och smått. Slink in när det passar dig eller boka ett besök. Vi har tid för dina projekt.

När det sedan händer, händer det i vår verkstad. Vår stolthet som genom åren har utvecklats till den plåtverkstad vi själva skulle välja att anlita. Tillsammans med vår vassa personal levererar vi lösningar av högsta kvalitet som håller över tid. Vi på Plåtcentrum är oerhört stolta över vårt arbete och strävar alltid efter att vårt senaste uppdrag ska vara vår främsta referens. I stort som i smått.


Säg plåt så säger vi Ja!

Inne i verkstadslokalerna erbjuder vi maskiner av modernaste slag. Vi har Piteås mest kompletta och moderna maskinpark! Det finns uppriktigt sagt ingenting som vi inte kan göra när det kommer till plåt. Säg plåt så säjer vi Ja! Stansning, bockning och tak, you name it. Vi är dessutom riktigt vassa på specialplåtslageri. Kom förbi med en gammal plåtgrunka eller en galen idé, vi löser det!

Plåtcentrums verkstad är fullt utrustad till både lager och maskinpark
Plåtcentrum har Piteås största höglager

Det här lovar vi

Vi är mycket noga med att hålla ordning och reda i vår verkstad. Här ligger inga verktyg och skräpar i onödan. Vi har Piteås mest moderna maskinpark och fortsätter att hålla den uppdaterad. Vi använder enbart material som håller högsta kvalitet och anställer personal som verkligen kan sitt jobb. Dessutom garanterar vårt höglager effektivare produktion, snabba leveranser och lägre kostnader. 

Det är vårt löfte till dig. Det är så vi upprätthåller den höga standard vi har i våra arbeten.

Välkommen till Plåtcentrum - din plåtslagare i Piteå

Trygghet, kvalitet och kompetens
i varje projekt