Plåtcentrum_logo_mobil2

Takarbeten

Takarbeten

Vi utför alla typer av takarbeten, från att lägga nytt plåttak av standardtyp till skräddarsytt plåttak med bandtäckning. Med vårt branschkunnande kan vi hjälpa dig att hitta den mest optimala lösningen - ibland både billigare och smartare än ursprungsplanen.

I vår verkstad är vi god expertis och ger gärna råd. Kom in till oss så hjälper vi dig att hitta de bästa lösningarna för skorstenar, fönsterbläck m.m. Produkter som är extra viktiga när det gäller att garantera att din byggnad håller vattentätt. 

Behöver du förbättra taksäkerheten med någon typ av takstege? Vi hjälper dig. Vi har även lösningar för att minska risken för snöras genom olika typer av snörasskydd.

Kontakta oss för pris och offert så kommer du ett steg närmare ditt nya säkra drömtak i Piteå. 

Plåttak

När du behöver ett nytt tak så är plåt det vanligaste (och bästa) alternativet. Plåttak finns i många olika varianter och vi hjälper dig gärna att välja rätt plåttak för dina önskemål och behov.

Många gånger är det dock en fråga om smak och tycke. Ska det vara ett standardtak eller ett skräddarsytt bandtäckt plåttak? Vilken färg på plåten?

Plåttak finns i ett par olika färger och kulörer men de vanligaste är svart och rött.

Vi finns i Piteå för dina plåttaksbehov - kontakta oss för pris och offert. 

Skorsten

Skorstenar finns på de flesta hus men används inte lika flitigt som för något årtionde sedan. Den minskade användningen av skorstenarna medför en snabbare söndervittring av skorstenen. Om du har otur går skorstenen sönder och det börjar trilla ned tegelstensbitar. En enkel och snygg lösning är att klä in sin skorsten i plåt - en plåtskorsten!

Behöver du rädda din skorsten med regnskydd och plåtinklädnad? Kontakta oss för pris och offert. 

Plåtcentrum utför alla typer av takarbeten
Plåtcentrum utför snygga och säkra skorstensarbeten
Plåtcentrum utför gärna detaljarbeten på ditt tak

Vänd dig till Plåtcentrum
- en trygg takläggare