Plåtcentrum_logo_mobil2

Plåtslageri

Plåtslageri

Plåtcentrum i Piteå är ett komplett plåtslageri som utför all sorts plåtarbeten, byggnadsplåt, bockning, valsning, taksäkerhet och fastighetsunderhåll. I vår plåtverkstad skräddarsyr vi de bästa plåtlösningarna för varje uppdrag. Vi hjälper privatkunder, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar samt industri- och byggsektorn.

Men trots tillgång till de mest moderna maskiner är och förblir plåtslageri fortfarande ett gediget hantverk. Så vill vi ha det. Därför låter vi just hantverkskunnandet styra vår verksamhet och använder vår erfarenhet, kompetens och nyfikenhet för att möta dina önskemål. 

På Plåtcentrum är vi oerhört stolta över vårt arbete och vi strävar efter att vårt senaste uppdrag ska vara vår främsta referens. I stort som i smått. Vi lämnar alltid våra kunder med ett väl utfört arbete som håller högsta möjliga kvalitet och livslängd. 

Vi på Plåtcentrum lämnar alltid våra kunder med ett väl utfört arbete som håller högsta möjliga kvalitet och livslängd. Vi använder vår erfarenhet,  kompetens och nyfikenhet för att möta dina önskemål.

Kontakta oss för att snacka plåtslageriarbeten!

Plåtcentrum har Piteås är ett komplett plåtslageri för all sorts plåtarbeten
Plåtcentrum har Piteås största och mest moderna maskinpark
Plåtcentrum hjälper dig med både små och stora arbeten. Här en grillkåpa till en skola.

Vi hjälper dig med allt från en liten plåtbit
till större entreprenader