Plåtcentrum_logo_mobil2

Rätt, tätt & snyggt

Våra tjänster

Plåtslageri är ett yrke som kräver både tid och engagemang. Det är lika viktigt att ha koll på vad som ska göras som att använda sin erfarenhet och veta vad som inte ska göras eller hur det kan förbättras. Så jobbar vi på Plåtcentrum. Med gammal hederligt ryggradskompetens i kombination med spets.

Plåtcentrum erbjuder tjänster till både företag och privatpersoner i hela Fyrkanten och norrut samt Skellefteå. Våra plåtslagare utför alla förekommande uppgifter såväl exteriört som interiört. Vi lovar fullt fokus, god kommunikation och hög kvalitet på de jobb vi gör. Dessutom garanterar vårt höglager effektivare produktion, snabba leveranser och lägre kostnader.

Kontakta oss om du behöver hjälp med takarbeten, regnskydd och plåtinklädnad av skorsten, bandtäckning av plåttak m.m. Stort eller smått, vi finns här för dina behov och önskemål.

För privatpersoner finns möjlighet att
göra ROT-avdrag för flertalet av våra tjänster.
Kontakta oss för mer information.

Plåtcentrum utför både stora och små arbeten
Plåtcentrum hjälper dig med små plåtarbeten som snyggar till ditt hem

Rätt, tätt & snyggt

Vi löser alla arbetsuppgifter med erfarenhet, tekniskt kunnande i framkant och en rejäl portion nyfikenhet. Vi levererar smarta och dekorativa lösningar som håller över tid. Resultat som tål att utsättas för både kyla och vatten.

Rätt, tätt och snyggt, helt enkelt.

Alla uppdrag utförs i god hantverkstradition med
moderna material och hjälpmedel